WORKSHOPS

Growth comes out of a healthy competitive atmosphere, not trying to choose a particular path forward.” - Edward Felten, Princeton University Professor of Computer Science & Public Affairs

BusinessRICH

Een korte en krachtige boost voor jouw bedrijf 

BusinessRICH is een intensieve tweedaagse groepscoaching workshop die zich richt op de sleutelgebieden van ieder bedrijf voor bedrijfsgroei en ontwikkeling.  

Als je weinig tijd hebt is dit de uitgelezen manier om een ‘hands on’ introductie te krijgen in de ActionCOACH aanpak en nieuwe inzichten en concrete groeistrategieën te ontdekken. 

Tijdens deze workshop leer je de basisprincipes van het bouwen van een succesvol bedrijfsmodel. Je leert de universele ‘business basics’ die nodig zijn om elke keer beter te presteren dan jouw concurrenten. Het is niet alleen theorie, het is praktijkgerichte, handige en bewezen succesvolle ondernemers- en business educatie die écht werkt! 

LEES MEER

PlanningCLUB

In twee dagen een compleet businessplan maken 

PlanningCLUB is een interactief programma waarin je in twee dagen door het proces worden geleid voor het creëren van een dynamisch businessplan.

Dit unieke product combineert business coaching, advies, interactieve software en zakelijke tools om je eenvoudig en effectief door het planningsproces te helpen. Met tientallen effectieve strategieën voor groei en financiële projecties maak je een volwaardig meerjarig businessplan eenvoudiger dan ooit tevoren. De interactieve software maakt het eenvoudig om verschillende scenario’s door te rekenen en je plannen bij te stellen 

SeminarCLUB

Specifieke vaardigheden van jezelf en jouw team verbeteren 

SeminarCLUB bestaat uit een aantal workshops voor ondernemers en hun team. Van telefoon- en servicetrainingen tot allerlei andere aspecten van de bedrijfsvoering waar training van medewerkers nodig is.

LeverageGAME

Leer spelenderwijs hoe je een bedrijf echt runt 

Ontdek de werking van het ‘Business Chassis’ en de kracht van Leverage met dit bordspel. Leer 282 eenvoudige strategieën om het aantal klanten, je omzet en winst drastisch te verhogen. En hoe je jezelf misbaar kan maken in je bedrijf. 

En leer ook jezelf als ondernemer beter kennen … 

Meer informatie

ActionCOACH is innovatief en goed op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in ondernemerschap. Met kennis en ervaring uit ons wereldwijde ondersteunen wij bedrijfseigenaren en leidinggevenden om hun maximale potentieel te bereiken.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een gesprek over hoe we jou en jouw bedrijf kunnen helpen.

Maak een afspraak