GROEPSCOACHING

“Growth comes out of a healthy competitive atmosphere, not trying to choose a particular path forward.” - Edward Felten, Princeton University Professor of Computer Science & Public Affairs

MentorCLUB

Groepscoaching Programma

Als ActionCOACH’s premium 1-op-1 coaching te veel van het goede is en/of je het gezamenlijk leren met 1 tot 3 andere ondernemers op prijs stelt, dan is MentorCLUB waarschijnlijk de perfecte oplossing voor jou.

MentorCLUB is een wekelijks of tweewekelijks coachingsprogramma voor kleine groepen van maximaal vier niet-concurrerende ondernemers.

LEES VERDER

ActionCLUB

Groepscoaching Programma

Nieuwe kennis en acties om jouw bedrijf in 4 maanden op een hoger plan te brengen.

In slechts zeven (7) sessies beschik je over de tools en strategieën die je nodig hebt om jouw bedrijf naar hogere winsten en meer succes te leiden. Je krijgt een voorsprong op de concurrentie. En je zult ontdekken wat duizenden andere ondernemers al weten over de impact die ActionCLUB op hun bedrijven heeft gehad.

LEES VERDER

GrowthCLUB

Groepscoaching Programma

GrowthCLUB is een jaarprogramma gericht op het maken van tactische plannen voor jouw bedrijf op een leerzame en leuke manier. Met elk kwartaal een planningssessie van één dag en een maandelijkse ‘check in’ om op koers te blijven.

In GrowthCLUB word je getraind in strategieën die je zullen helpen je tijd te beheersen, jouw prioriteiten scherp te krijgen en je te voorzien van de mindset en tools die je nodig hebt om je doelen te bereiken. Het resultaat is een actieplan gebaseerd op duidelijke kwartaaldoelstellingen voor jou en jouw team.

ProfitCLUB

Jouw kennis over ondernemen en succesvol zijn vergroten.

Bij ActionCOACH, weten we dat netwerken werkt. De uitdaging is om de tijd te vinden en de motivatie te behouden om het opgebouwde netwerk te onderhouden en een wezenlijk onderdeel van jouw bedrijf te maken. Daarom introduceerden wij ProfitCLUB. Door deel te nemen aan ProfitCLUB begint jouw reis naar een meer winstgevende onderneming, door middel van tweewekelijkse ontmoetingen met gelijkgestemde ondernemers. 

ProfitCLUB is speciaal ontworpen voor MKB’ers en elke bijeenkomst is zo ontworpen dat je er het maximale uithaalt, je bedrijf verder opbouwt, je netwerk uitbreidt, aan je winst en aan jouw ondernemerskennis bouwt. 

Lid zijn van een ProfitCLUB betekent dat je ook GRATIS kunt deelnemen aan ‘business building’- workshops die je leren hoe te werken aan je bedrijf in plaats van erin, en die helpen te voorkomen dat je in de standaard valkuilen stapt waar de meeste ondernemers instappen. 

BookCLUB

Groepscoaching Programma

 Als je als ondernemer zelf niet groeit, kan je bedrijf ook niet groeien.

In de BookCLUB lees je in een groep met andere ondernemers een selectie van business boeken. Je komt je eenmaal per maand bijeen om met elkaar de lessen uit het boek, en de toepassing in de praktijk met elkaar te bespreken.

ActionCOACH oprichter Brad Sugars is auteur van 17 boeken, waaronder de bestseller Instant Succes serie en zijn laatste boek, Buying Customers. Elk van de boeken richt zich op een ander aspect van ondernemen. De boeken zijn eenvoudig en bieden tal van slimme, direct bruikbare ideeën en strategieën die van waarde zijn voor zelf de meest onervaren ondernemer. Daarnaast wordt er een passende selectie gemaakt uit business boeken en boeken over persoonlijk succes. 

ActionMEMBERSHIP

Een Community voor Accountabilty, Resultaten en Educatie

Vrijwel alle grote bedrijven hebben een Raad van Commissarissen waarop de CEO’s kunnen vertrouwen voor advies en ondersteuning. Minder dan 1% van de leiders van MKB-bedrijven heeft echter een Raad van Commissarissen waar ze voor advies en ondersteuning terecht kunnen.   

Het ActionBOARD-programma combineert ondersteuning en coaching van ActionCOACH met de voordelen van het hebben van een eigen Raad van Commissarissen (RvC) én zelf zitting hebben in meerdere adviesraden.  

 In ActionBOARD vormen ondernemers van MKB-bedrijven een RvC voor elkaar. Het is een groep voor bedrijfgroei en persoonlijke groei door middel van opleiding, leiderschapsontwikkeling, ondersteuning, advies, verantwoording en teamwerk met andere bedrijfseigenaren en zakelijke leiders in de gemeenschap.

Meer informatie

ActionCOACH is innovatief en goed op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in ondernemerschap. Met kennis en ervaring uit ons wereldwijde ondersteunen wij bedrijfseigenaren en leidinggevenden om hun maximale potentieel te bereiken.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een gesprek over hoe we jou en jouw bedrijf kunnen helpen.

Maak een afspraak