WAAROM JE EEN ACTIONCOACH NODIG HEBT

Een business coach is onmisbaar om te excelleren

De wereld verandert steeds sneller en is onvoorspelbaar geworden. Het wordt steeds moeilijker om zowel de veranderingen in jouw branche, als de innovaties in verkoop-, marketing- en managementstrategieën bij te houden. Onze business coaching diensten kunnen je helpen op weg naar succes. Lees vandaag nog enkele van onze beste succesverhalen. Een coach kan je écht helpen om je in de goede richting te leiden en jouw bedrijf vooruit te helpen. 

Een business coach is een essentieel hulpmiddel 

Verantwoording ofwel ‘accountability’ is een van de grootste troeven van het werken met een business coach. Het is moeilijk – of eigen onmogelijk - om zelf een echt objectief beeld te krijgen van jouw bedrijf.  
Een business coach zal je altijd de waarheid vertellen, zelfs als je die niet wilt horen. Met een uitgebreid arsenaal aan business tools kunnen wij je helpen jouw bedrijf te laten groeien.

Zeg 'nee' tegen een adviseur 

De coachingdiensten van ActionCOACH zijn om vele redenen veel beter dan het hebben van een consultant of adviseur. Met jarenlange succesvolle ervaring die waardevolle inzichten kan bieden, zal jouw business coach je helpen bij het ontwikkelen van langetermijn- en kortetermijndoelen en strategieën. En, hij zal je helpen deze te implementeren zodat je écht vooruitgaat. Er zullen verbeteringen gerealiseerd worden op gebieden die je zelf misschien over het hoofd hebt gezien. Je kunt misschien overleven in het bedrijfsleven zonder de hulp van een coach, maar het is bijna onmogelijk om zonder coach te excelleren.

 

7 REDENEN OM VANDAAG MET EEN ACTIONCOACH TE STARTEN... 

  • Je gaat minder werken en meer ontspannen ... Het ActionCOACH-business coaching programma is als het hebben van een marketingmanager, verkoopdirecteur, trainingscoördinator, partner, vertrouwenspersoon, mentor en vriend die zich allemaal richten op het succes van jouw bedrijf ... 
  • Een ActionCOACH houd je verantwoordelijk en houd je gefocust op jouw doelen en doelstellingen. Geen excuses. Je krijgt eindelijk die lijst met "to do's" klaar. 
  • Je leert de gemakkelijkste en snelste manieren om jouw bedrijf meer geld te laten verdienen en hoe je dat geld kunt omzetten in winst. 
  • Je leert het meest effectieve wervingssysteem voor nieuwe medewerkers – voor gegarandeerd gepassioneerde en toegewijde teamleden. Je krijgt dan de beste mensen die de toekomst van jouw bedrijf gaan opbouwen. 
  • Je krijgt een nieuw perspectief op jouw bedrijf en gebruikt informatie om beslissingen te nemen die jouw toekomstige traject zullen veranderen. Leer de "rijke" mentaliteit, waarom dit de krachtigste strategie is die we je leren en hoe je deze voor jouw bedrijf kunt laten werken. 
  • Je leert eerst voordat je gaat verdienen. We zullen in jouw hele organisatie een passie voor leren inbrengen, waardoor bij iedereen in je bedrijf de betrokkenheid al toenemen. Leren leidt tot het beheersen van nieuwe vaardigheden die de prestaties van de organisatie zullen verbeteren. 
  • Je kunt de kracht van onze verkoop- en marketingsystemen benutten om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Deze bewezen processen en strategieën zijn niet alleen fundamenteel gezond, ze zijn ook getest in duizenden bedrijven. 

1-OP-1 COACHING

Grote resultaten door persoonlijke, intensieve begeleiding

Lees meer

GROEPSCOACHING

Leer en groei samen met gelijkgestemde ondernemers

WORKSHOPS

Groeien in jouw kennis
en vaardigheden