ONZE KLANTEN ZIJN BLIJ MET ONS

Turnaround or growth, it's getting your people focused on the goal that is still the job of leadership.” - Anne M. Mulcahy, Former Chairperson and CEO Xerox Corporation

Dit is wat onze klanten over ons zeggen ...

Onze omzet is verdubbeld!

Ik heb bij andere business coaches ook opleidingen gevolgd. Op 3 dagen geven die je een hele hoop informatie mee. Je neemt er 2 à 3 dingen uit en voor de rest doe je er niets mee.

En bij Kurt Vervloet, met de 90 dagen planning, ga je echt iets vast nemen. Je gaat dat ordenen, dagdagelijks een takenpakket samenstellen, zodat je er echt aan werkt. Zo blijf je elke dag aan je bedrijf werken, waardoor er een veel vlottere groei mogelijk is.

Door de inzichten en de juiste toepassingen op het juiste moment te verwezenlijken, zijn we inderdaad beginnen groeien en de omzet gaan verdubbelen..

TIM VAN DESSEL – Tim Building

"Met ActionCOACH heb ik 100% omzetstijging behaald en werk ik gericht naar nieuwe doelen“

www.mijnwijnplein.nl

Voordat ik startte met de coaching stuurden we in ons bedrijf altijd op omzet, maar nadat ik de video over de 6-stappen naar een succesvol bedrijf had gezien werd mij duidelijk dat omzet een gevolg is, dit was echt een eyeopener dat we dingen anders moesten gaan doen. Ook hadden we in een bepaalde periode in het jaar altijd liquiditeitsproblemen.
Daarnaast is een van de belangrijkste uitdagingen het vinden van de juiste leads, zodat we ons doel om de omzet te verdubbelen in 5 jaar kunnen realiseren.

De coaching heeft ons meer rust en focus gebracht en meer omzet, een betere marge en de liquiditeitsproblemen zijn geen issue meer. Naast dat we heel veel hebben gedaan en bereikt zoals structuur aanbrengen; vast werkoverleg, functieomschrijvingen en organogram, is er ook gewerkt aan klanten categoriseren, de juiste aandacht voor de juiste klanten e.d. We weten nu bijvoorbeeld ook wat onze marketinginspanningen kosten en opleveren. Daarnaast kijken we nu niet meer naar omzet maar naar de conversie van de uitstaande offertes en de orderportefeuille. Daarnaast is er nu ook een duidelijke en geaccepteerde rolverdeling tussen mijn zakenpartner en mij.

De aanpak van ActionCOACH is een heel gestructureerde manier om je business door te lichten. Ik dacht bij aanvang ik ga nu heel veel IN mijn bedrijf werken, maar dit bleek AAN mijn bedrijf werken te zijn, dus uiteindelijk was de stap voor mij daardoor kleiner dan verwacht. Het coachingsprogramma kan voor veel ondernemers heel nuttig zijn. Wij konden grote stappen maken in korte tijd voor ons bedrijf.

Sipko Visser, LUMADESQ

Maritsa Venhof van Grand Cafe Plein 7 vertelt over haar ervaringen met ActionCOACH Marleen van Dam

 

We kampten met organisatorische problemen.
Nu is alles gestructureerd.

Aangezien we een jonge organisatie zijn, die net 2,5 jaar geleden gestart is, kampten we met organisatorische problemen, waardoor we vooral op zoek waren naar iemand om ons te helpen. Iemand die ook de valkuilen al heeft meegemaakt in het bedrijfsleven en die ons naar een betere organisatie ging leiden.

Dit doen we met one-to-one coaching en de 90 dagen actieplannen waar we doelen vastleggen die worden begeleid en opgevolgd. Door de coaching is onze omzet maal 3 gegroeid!

GLENN VAN HERCK Belgium Technics.

ActionCOACH werkt al 24 jaar met MKB ondernemers in de hele wereld met overal uitmuntende resultaten ...

 

"Met ActionCOACH heb ik 100% omzetstijging behaald en werk ik gericht naar nieuwe doelen"

- mijnwijnplein.nl

"Het leukste van de coaching was dat we meer ontspanning en vrije tijd kregen. We werkten 7 op 7, 100 uren per week of soms zelfs meer. Dankzij de coaching is dat gedaald en kregen we meer tijd voor ontspanning en vrije tijd."

- Hilde Heymans, Belgium Technics

Overtuigd?

VIND EEN COACH