Hulp op ieder niveau

Afhankelijk van je ambities en behoeften bieden wij verschillende mogelijkheden en vormen van business coaching. Net als in de sport zijn er verschillende niveau's van coaching. Wil je snel een topniveau bereiken, dan ga je intensief aan de slag met persoonlijke begeleiding.

Ben je daar nog niet aan toe dan train je minder vaak in de week en doe je mee met een groepstraining.

Wij gaan graag met je in gesprek om te bepalen welke aanpak het beste bij jou past om jouw bedrijfsdoelen én persoonlijke doelen te realiseren.

Jouw bedrijf is geen doel op zich, maar een middel om jouw persoonlijke levensdoelen te kunnen realiseren.

Helaas is de realiteit vaak dat jij geleid wordt door jouw bedrijf - en dat is niet de bedoeling.

Maak een gratis afspraak - ActionCOACH Nederland

We hebben een aanbod van individuele en groepscoachingprogramma’s, workshops en seminars ontwikkeld die inspelen op de behoeften van vrijwel elk bedrijf…

ActionCOACH Nederland

Grote resultaten door persoonlijke, intensieve begeleiding
Dit is ons ‘topprogramma’ en de meest intensieve, resultaat gedreven coaching die iedere ondernemer kan inzetten. Ons 1-op-1 coaching systeem is zo solide en bewezen succesvol dat we resultaten garanderen. We zijn ervan overtuigd dat het werkt, waar dan ook, in iedere economische context.
Welk niveau van individuele coaching het best bij je past bespreken we graag persoonlijk in een 
gratis business coaching sessie.

In dit gesprek – dat wij zorgvuldig voorbereiden – maken wij het verbeterpotentieel binnen jouw bedrijf zichtbaar, dat wij vertalen naar meetbare resultaten. Uitgangspunt is immers dat je de investering in business coaching gaat terugverdienen …
Lees meer

ActionCLUB - ActionCOACH Nederland

Nieuwe kennis en acties om mijn bedrijf in 4 maanden op een hoger plan te brengen
ActionCLUB is een programma dat een sterke basis legt voor ieder bedrijf en is opgebouwd rond alle fundamentele pijlers voor een succesvol bedrijf. In een kleine groep met andere ondernemers worden in 7 sessies alle aspecten van het opbouwen van een succesvol bedrijf behandeld. Door het toepassen van het geleerde kan je gedurende het business coaching programma al significante resultaatverbeteringen behalen. ActionCLUB is een uitstekende manier om coaching te ervaren voordat je de stap naar 1-op-1 coaching maakt.

BusinessRICH - ActionCoach Nederland

Een korte en krachtige boost voor mijn bedrijf
De meeste ondernemers zijn te veel bezig met het werken ‘IN’ hun bedrijf waardoor ze geen tijd hebben om ‘AAN’ hun bedrijf te werken en echt geld te verdienen. BusinessRICH is een intensieve tweedaagse groepscoaching workshop die zich richt op de sleutelgebieden van ieder bedrijf voor bedrijfsgroei en ontwikkeling. Als je weinig tijd hebt is dit de uitgelezen manier om een ‘hands on’ introductie te krijgen in de ActionCOACH aanpak en nieuwe inzichten en concrete groeistrategieën te ontdekken.

GrowthCLUB - ActionCOACH Nederland

Groeien met actieplannen voor mijzelf en mijn team
Het is verbazend hoe weinig ondernemers daadwerkelijk plannen voor succes. GrowthCLUB komt elk kwartaal bijeen voor een 90 dagen business planning. Het biedt ondernemers behalve een praktische planningtool ook een omgeving om ideeën met andere ondernemers te delen. Stap één dag per kwartaal uit je bedrijf om AAN je bedrijf te werken. Om even van een afstand naar je bedrijf te kijken en weer focus aan te brengen en naar huis te gaan met een actieplan op 1 pagina, nieuwe ideeën en energie en nieuwe netwerkrelaties.

PlanningCLUB - ActionCoach Nederland

In 2 dagen een compleet business plan maken
PlanningCLUB
 is een interactief programma waarin ondernemers in twee dagen door het proces worden geleid voor het creëren van een dynamisch business plan. Dit unieke product creëert een online business model met effectieve strategieën voor groei en financiële projecties eenvoudiger dan ooit tevoren.

ProfitCLUB - ActionCoach Nederland

Regelmatig verbetertips krijgen, van andere ondernemers lerenen je netwerk actief uitbreiden
ProfitCLUB
 bestaat uit educatieve ontbijt – of lunchbijeenkomsten, in combinatie met gevarieerde business workshops voor de leden. Het ontmoeten en leren van andere ondernemers, met als doel groei, wordt versterkt met inbreng van kennis van ActionCOACH.

BookCLUB - ActionCoach Nederland

Mijn kennis over ondernemen en succesvol zijn vergroten
Als je als ondernemer zelf niet groeit, kan je bedrijf ook niet groeien. In de BookCLUB lezen ondernemers een selectie van business boeken en komen eenmaal per maand bijeen om met elkaar de lessen uit het boek, en de toepassing in de praktijk met elkaar te bespreken. ActionCOACH oprichter Brad Sugars is auteur van 15 boeken, waaronder de bestseller Instant Succes serie en zijn laatste boek, Buying Customers. Elk van de boeken richt zich op een andere aspect van ondernemen. De boeken zijn eenvoudig en bieden tal van slimme, direct bruikbare ideeën en strategieën die van waarde zijn voor zelf de meest onervaren ondernemer.

SeminarCLUB  - ActionCoach Nederland

Specifieke vaardigheden van mijzelf en mijn team verbeteren
SeminarCLUB bestaat uit een aantal workshops voor ondernemers en hun team. Van telefoon- en servicetrainingen tot allerlei andere aspecten van de bedrijfsvoering waarin training van medewerkers nodig is.

De Leverage Game – Het Ondernemersspel

Leer spelenderwijs hoe je een bedrijf echt runt. Ontdek de werking van het ‘Business Chassis’ en de kracht van Leverage met dit bordspel. Leer 282 eenvoudige strategieën om het aantal klanten, je omzet en winst drastisch te verhogen. En hoe je jezelf misbaar kan maken in je bedrijf.
En leer ook jezelf als ondernemer beter kennen …

AssessmentsONLINE - ActionCoach Nederland

Een beter team en betere vaardigheden als leider en manager
Onze assessment tools zijn ontworpen om de diverse bedrijfsfuncties te verbeteren zoals stroomlijnen van het wervingsproces, verloop verminderen en teambuilding, maar ook het verbeteren van sales en customer service. Dit programma helpt je inzicht te krijgen in de persoonlijkheidsprofielen van je team, klanten en leveranciers. Dit draagt aan het beter leiden en productiever managen van het bedrijf.

Hoe het werkt

In een gesprek met een ActionCOACH Business Coach krijg je inzicht in het verbeterpotentieel van je bedrijf waarna je in overleg met de coach bepaalt welk programma voor jou het meest effectief is en tot de gewenste resultaten zal leiden.

© 2019 All Rights Reserved