OVERZICHT PROGRAMMA'S

For me, the most fun is change or growth. There are definitely elements of both that I like. Launching a business is kind of like a motorboat: You can go very quickly and turn fast.
-
Tony Hsieh, CEO Zappos

Afhankelijk van je ambities en behoeften bieden wij verschillende mogelijkheden en vormen van business coaching. Net als in de sport zijn er verschillende niveau's van coaching. Wil je snel een topniveau bereiken, dan ga je intensief aan de slag met persoonlijke begeleiding.

Ben je daar nog niet aan toe dan train je minder vaak in de week en doe je mee met een groepstraining. Wij gaan graag met je in gesprek om te bepalen welke aanpak het beste bij jou past om jouw bedrijfsdoelen én persoonlijke doelen te realiseren.

Jouw bedrijf is geen doel op zich, maar een middel om jouw persoonlijke levensdoelen te kunnen realiseren. Helaas is de realiteit vaak dat jij geleid wordt door jouw bedrijf - en dat is niet de bedoeling.

1-OP-1 COACHING

Met onze 1-op-1 business coaching programma's kun je direct met een business coach samenwerken om blijvende resultaten in jouw bedrijf te behalen. We weten dat we elk bedrijf kunnen helpen groeien.
De echte vraag is: ben JIJ klaar om te groeien, te veranderen en te doen wat ervoor nodig is?

We zijn zeer selectief in de keuze van de ondernemers die we accepteren voor onze 1-op-1 coaching. Daarom garanderen we de resultaten wanneer je in aanmerking komt voor dit programma.

LEES VERDER

GROEPSCOACHING

In onze groepscoaching programma’s werk je samen met andere gelijkgestemde ondernemers aan de groei van jouw bedrijf.

Afhankelijk van jouw behoeften, gewenst groeitempo en investeringsmogelijkheden bieden we verschillende korte en langer durende programma’s aan.

Welk programma het best bij jou past, ontdek je in een gesprek met een van onze coaches.

WORKSHOPS

Om je bedrijf te laten groeien moet je als ondernemer groeien. Groeien in jouw kennis en vaardigheden.

In onze workshops van een dagdeel tot twee dagen kun je in hoog tempo jouw business kennis op een hoger peil brengen.

En dat niet alleen – de kennis die je opdoet is praktisch en je wordt uitgedaagd deze om te zetten in concrete verbeteracties voor jouw bedrijf.

Ontdek hier welke business workshops wij met regelmaat organiseren

Je eerste gesprek is gratis!

VIND EEN COACH