17 WEKEN/7 PUNTEN GARANTIE

Onze coachingprogramma's zijn wereldwijd getest en bewezen. We hebben het keer op keer zien werken; we weten dat het kan. Je hebt letterlijk niets te verliezen en alles te winnen om jouw bedrijf van goed naar geweldig te brengen. 

De ActionCOACH Garantie

Onze coachingprogramma's zijn wereldwijd getest en bewezen. 

We hebben het keer op keer zien werken; we weten dat het kan. 

Je hebt letterlijk niets te verliezen en alles te winnen om jouw bedrijf van goed naar geweldig te brengen.

Lees hieronder meer over de ActionCOACH garantie.

1

Wij Garanderen dat je resultaten behaalt en dat je in staat zult zijn de investering in een ActionCOACH terug te verdienen binnen 17 weken dat ActionCOACH jouw bedrijf coacht of onze coaching is GRATIS!

Onze coaching programma’s zijn wereldwijd getest en bewezen, dus als je een ActionCOACH inhuurt zul je resultaten behalen. Of dat nu is in termen van meer tijd, een beter team of meer geld, als je met een geloofwaardige inspanning al het werk verricht dat aan jou wordt toegewezen, je aanwezig bent bij alle coachingsessies en andere afgesproken evenementen en workshops, en je hebt al je huiswerkopdrachten af voor de afgesproken deadline en je bent na de 17de week nog steeds niet tevreden of je ziet geen resultaat? Dan coachen wij jou GRATIS tot dat je tevreden bent … zonder vragen!

2

Wij Garanderen de waarheid te vertellen over jou en jouw bedrijf. Hoe vervelend dat ook mag zijn, en hoe hard het ook mag klinken om jou te confronteren met de realiteit van jouw bedrijf en de veranderingen die je dient aan te brengen.

Als je een ActionCOACH inhuurt, dan krijg je een ‘onredelijke vriend’ (in de positieve zin van het woord) en persoonlijke business mentor die jij en jouw bedrijf nodig hebben om te slagen. Jij wordt verantwoordelijk gehouden voor alles dat je zegt te gaan doen, en jouw bedrijf krijgt de ‘push’ die het nodig heeft zodat je de resultaten behaalt die je ook daadwerkelijk wil behalen binnen jouw bedrijf.

3

Wij Garanderen jou een “ondernemers (her)scholing” in hoe een bedrijf écht werkt en hoe je het succesvol kunt laten groeien … alsmede hoe je deze nieuwe scholing en kennis kunt toepassen in elke bedrijfssituatie.

Jouw ActionCOACH begeleidt jou met bewezen systemen en strategieën, die gemaakt zijn om jou een ‘ondernemers (her)scholing’ te geven, zodat je er profijt van hebt in termen van meer tijd, een beter team en meer geld. Je zult niet alleen in staat zijn het daadwerkelijke groeipotentieel van jouw bedrijf te ontsluiten, jij zult ‘aan het stuur’ zitten van jouw bedrijf, uitgerust met een ‘routekaart’ en een ‘rijbewijs’ om het overal naar toe te rijden waar je wilt, met ActionCOACH aan jouw zijde.

4

Wij Garanderen volledige geheimhouding.

Tijdens onze werkrelatie zullen vertrouwen en begrip in hoge mate aanwezig zijn gezien het feit dat er gewerkt word met vertrouwelijke coaching strategieën, en vanuit de kant van jouw bedrijf met vertrouwelijke cijfers en informatie. Daarom garanderen wij een vertrouwelijke, zakelijke relatie met jou tijdens onze samenwerking.

5

Tijdens onze werkrelatie zullen vertrouwen en begrip in hoge mate aanwezig zijn gezien het feit dat er gewerkt word met vertrouwelijke coaching strategieën, en vanuit de kant van jouw bedrijf met vertrouwelijke cijfers en informatie. Daarom garanderen wij een vertrouwelijke, zakelijke relatie met jou tijdens onze samenwerking.

Jij en jouw bedrijf zijn uniek. Omdat jij vertrouwt op onze ervaring met het werken met bedrijven in alle soorten en maten, kun jij er zeker van zijn dat je een goed begrip krijgt van alle programma’s die wij aanbevelen en de mogelijke uitkomsten en resultaten je kan verwachten.

6

Wij Garanderen een bewezen aanpak en methodiek die ontwikkeld is om de winst binnen jouw bedrijf te vermenigvuldigen, met toegang tot ons geheel eigen systeem van coaching strategieën, systemen, programma’s en diensten.

Je krijgt een aantal gesystematiseerde manieren te zien om een succesvol bedrijf te bouwen, en je krijgt ook volledige en exclusieve toegang tot meer dan 3.500 strategieën en tactieken die samen ons geheel eigen business coaching systeem vormen.

7

Wij Garanderen dat wij jou laten zien hoe ActionCOACH zakelijk succes definieert en hoe je een winstgevend, commercieel bedrijf bouwt dat ook zonder jouw aanwezigheid werkt.

Ook al ben je eigen baas, houd je van ondernemen en vind je het fijn om elke dag ‘in’ je bedrijf te werken, ActionCOACH zal jou laten zien hoe je een bedrijf kan opbouwen waar je ‘aan’ kan werken, of je er nu elke dag bent of niet. Ongeacht jouw uiteindelijke doelen, leer je de strategieën en systemen en de voordelen van de ActionCOACH definitie van een succesvol bedrijf.

Waar wacht je nog op? Je hebt niets te verliezen :)

Maak een afspraak