MASTERCLASSES

Growth comes out of a healthy competitive atmosphere, not trying to choose a particular path forward.” - Edward Felten, Princeton University Professor of Computer Science & Public Affairs

12 weken sales training | ActionCOACH

Leer beter verkopen in 12-weken

Sales wordt Simpel

Dit interactieve 12-weekse Sales Training programma is dé sleutel tot het boosten van de verkoopresultaten van jouw verkoopteam.
We combineren hands-on begeleiding van jouw lokale ActionCOACH Business Coach met inzichten van Brad Sugars, de visionair achter ActionCOACH.

LEES MEER

Leer Beter Managen in 12 Weken

Wordt de beste manager die jij kunt zijn!

We zullen je inspireren, informeren en motiveren om de beste manager te worden die je kunt zijn. We gaan in op je mentaliteit en sterke overtuigingen om je succesvoller te maken.
We ontleden wat management is en geven je eenvoudig te volgen praktijken om je managementvaardigheden te transformeren. We geven je het gereedschap om JOU als manager naar een hoger niveau te tillen.

MEER WETEN

Meer informatie

ActionCOACH is innovatief en goed op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in ondernemerschap. Met kennis en ervaring uit ons wereldwijde ondersteunen wij bedrijfseigenaren en leidinggevenden om hun maximale potentieel te bereiken.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een gesprek over hoe we jou en jouw bedrijf kunnen helpen.

Maak een afspraak