VISIE & MISSIE

A Spirit with a Vision is a Dream with a Mission
- Neil Peart

ONZE VISIE

‘Overvloed in de wereld door (her-)educatie van ondernemers.’

Ons streven: ‘Een business coach voor iedere ondernemer’

ONZE MISSIE

ActionCOACH is een team van toegewijde, positieve en succesvolle mensen die er altijd naar streven om gebalanceerd, professioneel en oprecht te zijn. We zullen binnen onze ’14 Cultuurpunten’ werken om er zeker van te zijn dat iedereen die in aanraking komt met, of in aanraking is gekomen met het ActionCOACH team, daar enorm veel baat bij zal hebben en op een bepaalde manier dichterbij de persoon komt die men wil zijn of bij de doelen halen die men wil bereiken.

We zullen samenwerken met iedereen die gelooft dat zij onze concurrentie zijn.

We houden ons bezig met ‘Edutainment’.

We zullen onszelf, onze klanten en iedereen waar we mee werken opleiden terwijl wij hen entertainen en een leuke leeromgeving creëren. We zullen onze klanten onderwijzen in marketing- en bedrijfsontwikkelingstechnieken van wereldklasse met gebruik van audio, video, eenvoudige werkboeken, workshops, seminars en andere technologieën.

Onze producten en diensten zijn van de hoogste kwaliteit, hun geld waard en ofwel afkomstig onszelf of van externen, en zullen altijd de meeste waarde toevoegen en altijd gebruik maken van de nieuwste en meest effectieve trainingsmethodes die beschikbaar zijn.

De klanten van ActionCOACH, of ze nu klein, middel of groot zijn, zullen het verlangen hebben om ons hen te laten helpen met het bereiken van hun doelen.
Onze klanten zullen vooruitstrevend zijn, bereid zijn om te leren en te groeien en bereid zijn om als een teamspeler te werken aan de ontwikkeling van een organisatie met ‘Mensen’.

Onze klanten zullen meer op houding dan op grootte worden geselecteerd en zij zullen zaken met ons willen doen omdat wij begrijpen dat mensen belangrijk zijn, systemen een bedrijf moeten sturen, wij de meest praktische, meest toepasbare en snelste strategieën bieden voor groei en het meest belangrijke, omdat wij menen wat we zeggen.

Samen jouw visie uitwerken?

Maak een afspraak