Individuele Business Coaching

Onze coaching programma’s hebben al duizenden ondernemers geholpen hun bedrijfsresultaten aanzienlijk te verbeteren. Onze 1-op-1 coaching programma’s dwingen ondernemers om zich te concentreren op de belangrijke zaken en daaraan de tijd te besteden die nodig is om meetbare resultaatverbeteringen te behalen.

Meld je hier aan voor een gratis coaching sessie om te ontdekken wat business coaching voor jouw bedrijf kan betekenen.

Afhankelijk van hoe ver je bent, hoe gecommitteerd je bent en hoe snel je wilt groeien bepalen we samen welk programma het best bij jouw ambities past.

FreedomCOACH: “ Maak een wezenlijk verschil”

Het “ FreedomCOACH” programma is bedoeld voor die ondernemers die hun bedrijf een serieuze oppepper willen geven en ambitieuze doelen voor dit jaar willen realiseren. Je bedrijf groeit waarschijnlijk al gestaag en je hebt inmiddels een solide basis van waaruit jij werkt. Jij en jouw team gaan het uiteindelijk wel redden. Werken met mij als jouw Persoonlijke en Business Coach zal echt een groot verschil maken voor je levensstijl en de waarde en positie van je bedrijf in de markt. (Dit kan een voorbode van jouw exit-strategie zijn!)

Dit programma is niet voor watjes of mensen die niet echt toegewijd zijn. Het is voor de ondernemers die echt bereid zijn om een verschil te maken en niet bang zijn voor de uitdagingen. Met het “FreedomCOACH” programma, worden je persoonlijke en je zakelijke doelen gecombineerd. Jij snapt dat de invoering van systemen en prestatienormen de sleutel zijn tot het bereiken van je toekomstvisie voor jouw bedrijf. We zullen werken aan alle aspecten van je bedrijf, maar er wordt nog meer van je gevraagd als het gaat om het daadwerkelijk realiseren van de voorgenomen plannen. Als jouw coach help ik de voortgang te bewaken. Mijn focus ligt op het doorbreken van die oude gewoonten die jij en jouw bedrijf ervan weerhouden om succesvoller te zijn. Kortom jij moet gecommitteerd zijn aan verandering. Het FreedomCOACH programma is aangepast aan jouw specifieke doelstellingen en bedrijfssituatie.

Het “FreedomCOACH” programma bestaat uit:

 • Ondersteuning bij het opstellen van je doelstellingen en bij het implementeren van de verbeteracties door middel van wekelijkse coaching sessies van een uur, telefonisch of persoonlijk.
 • Twee extra coaching uren per maand voor begeleiding van een tweede persoon in het bedrijf.
 • Tot negen uur per maand kritische coaching bij het ontwikkelen van marketing, systemen, logistiek of werving en selectie plannen.
 • Ongelimiteerd contact met de coach.
 • Tot vier workshops of trainingen van een dagdeel tijdens het programma voor jou en je team om de verkoop te verhogen bijv. met behulp van verkoopscripts, teambuilding, klantenservice of een speciaal voor jou op maat gemaakte training..
 • Deelname aan groepscoaching programma’s en workshops.
 • Tien persoonlijke profielanalyses met het DISC-programma voor de ondernemer en het team.

PowerUpCOACH: “Laat jouw onderneming groeien”

Het “PowerUPCOACH” programma is ontworpen voor bedrijven die vastbesloten zijn een aanzienlijke groei te realiseren in de komende 12 maanden. Het gaat waarschijnlijk al redelijk tot goed met jouw bedrijf, maar je wil nu snel jouw klantenbestand vergroten, een nieuw product introduceren of nog een filiaal openen. Jij hebt een aantal echt goede medewerkers in dienst, maar het bedrijf heeft nog moeite om het volledige potentieel te benutten. Ook werk je waarschijnlijk veel te veel uren in de week naar jouw zin en het bedrijf zou niet kunnen overleven zonder jouw constante betrokkenheid.

Het “PowerUP COACH” programma bestaat uit:

 • Ondersteuning bij het opstellen van je doelstellingen en bij het implementeren van de verbeteracties door middel van wekelijkse coaching sessies van een uur, telefonisch of persoonlijk.
 • Tot zes uur per maand kritische coaching bij het ontwikkelen van marketing, systemen, logistiek of werving- en selectieplannen.
 • Ongelimiteerd contact met de coach.
 • Deelname aan groepscoaching programma’s en workshops.
 • Drie persoonlijke profielanalyses met het DISC-programma voor de ondernemer en het team.

StepUpCOACH: “Versterk jouw bedrijf”

Het “Versterk jouw bedrijf” programma bestaat uit:

 • Ondersteuning via telefonische coaching bij het opstellen van je doelstellingen en je strategie-implementatie plan tot 1 uur per week
 • Tot drie uur per maand kritische coaching bij het ontwikkelen van marketing, systemen, logistiek of werving en selectie plannen.
 • Ongelimiteerd contact met de coach.
 • Twee profielanalyses met het DISC-programma voor de ondernemer en een andere medewerker in de organisatie.
 • Specifieke trainingsprogramma’s voor de ondernemer en het team tegen gereduceerde tarieven.

StartupCOACH: “Bouw een solide basis”

Het programma “Bouw een solide basis” is bedoeld voor die eigenaren van kleine bedrijven of managers die weten dat ze meer uit hun bedrijf willen halen, maar niet weten hoe. Het is geschikt voor bedrijven, die net begonnen zijn en nu (nog) niet over de infrastructuur beschikken om ten volle te profiteren van de meer diepgaande programma’s, of die gewoon behoefte hebben aan een dosis enthousiasme en wekelijkse ondersteuning. Het programma wordt ook aanbevolen als een vervolg voor ondernemers die programma’s van 12 maanden een-op-een begeleiding hebben voltooid.

Het programma “StartUPCOACH” omvat:

 •  Vier sessies van een half uur per telefoon om jouw doelstellingen te formuleren en je te begeleiden bij het implementeren van de verbeteracties.
 • Tot twee uur per maand kritische coaching bij het ontwikkelen van marketing, systemen, logistiek of team werving- en selectieplannen.
 • Een profielanalyse met het DISC-programma
 • Specifieke trainingsprogramma’s voor de ondernemer en het team tegen gereduceerde prijzen.

Let's go!

Maak een afspraak