Business Coaching

Een business coach is net als een sportcoach. Een sportcoach stimuleert een atleet om optimale prestaties te bereiken, biedt ondersteuning als hij uitgeput is en leert de atleet om tactieken uit te voeren die de tegenstander niet verwacht.
Een sportcoach laat je meer lopen dan je wil. Een sportcoach spiegelt de zaken niet mooier voor dan ze zijn. En een sportcoach luistert.

’Wij hebben een systeem dat werkt’
De rol van de business coach is om ondernemers te coachen om hun bedrijf te verbeteren door middel van begeleiding, steun en aanmoediging. Een business coach helpt de eigenaren van kleine en middelgrote bedrijven met hun verkoop, marketing, dagelijks management, teambuilding en nog veel meer. Net als een sportcoach, zal jouw business coach je alle aandacht laten richten op het spel zelf.

‘Wij zijn Business Coaches, geen business consultants ...
Wat is het verschil? Het is simpel. Je ActionCOACH zal meer doen dan je alleen vertellen wat te doen. Jouw ActionCOACH zal er voor je zijn wanneer je het het meest nodig hebt – zodra een idee wordt gevormd; als er uitdagingen op je pad komen, en nog belangrijker; wanneer je niet zeker weet wat je volgende stap is. Wij zijn er met elke stap – om je te helpen, begeleiden, ondersteunen en motiveren je doelen te behalen.
Jouw ActionCOACH is een ervaren ondernemer die een wereldklasse training heeft gekregen en wordt ondersteund door uitgebreide internationale middelen. Samen met je accountant, je advocaat en je bankier zal je ActionCOACH je gefocust houden op je doelen, en je verantwoordelijk houden en ondersteunen bij ups en downs.

“Maar mijn bedrijf is uniek …”
ActionCOACH is ‘s werelds grootste business coaching onderneming. Wij hebben gewerkt met duizenden ondernemingen van over de hele wereld – vele net als jouw onderneming. Onze aanpak maakt gebruik van fundamentele ondernemingsprincipes die kunnen worden toegepast op elke onderneming in elke branche. Op basis van onze bewezen sales, marketing, teambuilding en bedrijfsontwikkelingssystemen zal jouw ActionCOACH je helpen je winsten te verhogen en je onderneming te laten groeien. Nu kun je ervoor kiezen minder te werken en meer te relaxen.
Het komt allemaal neer op dit ene feit … als jouw onderneming je niet het leven geeft waar je van droomde toen je het opstartte, dan is het tijd voor een gesprek met een ActionCOACH!

“Wat betekent dit concreet”
Het ActionCOACH business coaching programma is alsof je een marketing manager, sales director, training coördinator, partner, vertrouweling, mentor en vriend hebt die zich allemaal richten op het succes van jouw onderneming.

Je zult de gemakkelijkste en snelste manieren leren hoe je je onderneming meer geld laat verdienen.
Wij noemen het ons ‘’Ondernemingschassis’’ en je onderneming heeft het NU nodig!

Je zult het meest effectieve wervingssysteem voor medewerkers leren dat er ooit is ontwikkeld – gegarandeerd meer gepassioneerde en toegewijde teamleden.

Je zult je dromen, verwachtingen, doelen en verlangens daadwerkelijk waargemaakt zien worden.

Je zult cashflow ideeën krijgen die je onderneming verder laat vliegen dan je ooit had gedroomd.

Je zult de ‘’rijke’’ mentaliteit leren, waarom het meest krachtige strategie is die we leren en hoe het werkt voor jouw onderneming.

En, belangrijker, je zult de kracht van onze eenvoudige sales- en marketingsystemen leren benutten …

Onze betaalbare methode is ontworpen om je ondernemingspotentieel te maximaliseren terwijl je je ondernemingsdromen en persoonlijke dromen waar maakt.

Jouw succes is onze business!

Maak een afspraak