Sipko Visser start als ActionCOACH in Utrecht

Eerst klant, nu zelf coach

Na succesvol als ondernemer door ActionCOACH gecoacht te zijn is Sipko Visser nu zelf business coach bij de formule ActionCOACH. Sinds 1 januari dit jaar is hij als business coach gevestigd in Utrecht om ondernemers te helpen succesvoller te zijn in het behalen van hun bedrijfsdoelen, net zoals hij door ActionCOACH geholpen is.

Tijdens een gratis seminar voor ondernemers op 17 januari a.s. van 14:00 tot 16:00 uur aan de Computerweg 22 te Utrecht, kunnen ondernemers kennismaken met het '6 Stappen'-model voor het opbouwen van een succesvol bedrijf.

ActionCOACH is in 1993 opgericht door Brad Sugars, een Australische multi-entrepreneur, auteur van diverse business boeken en internationaal veelgevraagd spreker. Inmiddels telt de organisatie bijna 1.000 coaches in meer dan 70 landen. Dagelijks worden wereldwijd ruim 15.000 ondernemers door een ActionCOACH gecoacht bij het verbeteren van hun bedrijfsresultaten.

De ActionCOACH methodiek is vernieuwend, praktisch en resultaatgericht. Met krachtige doch eenvoudige strategieën op het gebied van onder andere sales, marketing, bedrijfssystemen en teambuilding worden indrukwekkende verbeteringen gerealiseerd in omzet en winst. Het ultieme doel is ondernemers te begeleiden bij het creëren van een winstgevend bedrijf dat ook probleemloos zonder hun dagelijkse aanwezigheid werkt, waarmee de ondernemer in staat is een betere balans te krijgen tussen privé en zakelijke tijdbesteding.

Naast individuele business coaching biedt ActionCOACH ook een scala aan educatieve seminars en workshops en verschillende vormen van coaching in groepsverband aan. Regelmatig wordt de inleidende en gratis workshop '6 Stappen naar een succesvol bedrijf' verzorgd.

Sipko Visser is een ervaren en succesvolle ondernemer die in 2005 vanuit het niets zijn eerste onderneming startte. Met vallen en opstaan en na uitstapjes in verschillende richtingen heeft Lumadesq een volwassen, stabiele en succesvolle vorm gekregen: Lumadesq levert en installeert met 5 medewerkers daglichtfilters op scholen en kantoren in Nederland en België. Naast deze onderneming is Sipko sinds 2009  actief binnen het ondernemersnetwerk BNI
(Business Network International) waar hij ruime ervaring heeft opgedaan met het presenteren van bijeenkomsten, het geven van trainingen aan ondernemers en het begeleiden van groepen.

Sipko Visser start als ActionCOACH in Utrecht

"ActionCOACH heeft mijn bedrijf laten groeien. Nu ga ik zelf andere ondernemers helpen als ActionCOACH Business Coach"

Sipko kwam in 2017 in contact met het systeem van ActionCOACH en implementeerde met begeleiding van een ActionCOACH Business Coach stap voor stap de principes van ActionCOACH in zijn onderneming Lumadesq. Getroffen door de eenvoud van het systeem en de mooie resultaten besloot hij zijn bedrijf over te dragen en andere ondernemers te gaan helpen zoals hijzelf geholpen is.

Sipko ziet veel kansen voor business coaching in en rond Utrecht. Met name het Midden- en Kleinbedrijf heeft behoefte aan praktische kennis over alle aspecten die komen kijken bij het exploiteren van een onderneming. Veel ondernemers zijn immers zonder specifieke ondernemingsopleiding en vanuit een vakspecialisme met veel enthousiasme gestart met hun onderneming. ActionCOACH kan deze ondernemers helpen om versneld te professionaliseren en winstgevend te groeien.

Op 17 januari a.s. organiseert Sipko het seminar '6 Stappen naar een Succesvol Bedrijf' voor ondernemers met een gezonde groeiambitie. Voor aanmelding en meer informatie klik hier of neem telefonisch contact op met Sipko via nummer 06-51422136.