Rudsel Maduro gestart als ActionCOACH Business Coach in Hilversum

Een veelzijdige loopbaan met internationale ervaring in zowel Corporate als MKB omgevingen leverden Rudsel Maduro een brede ervaring op. Als Business Coach en Local Area Manager in de omgeving Gooi & Diemen gaat hij aan de slag met MKB-ondernemers coachen naar meer succes in hun bedrijf. Daarnaast helpt hij ActionCOACH groeien. In zijn rol als Local Area Manager is hij actief op zoek naar nieuwe ActionCOACH partners.

Na een jarenlange ervaring waarin hij meer dan 15 jaar verschillende leiderschapsrollen heeft vervuld was het tijd om deze te verzilveren als zelfstandig ondernemer. Gedurende zijn veelzijdige loopbaan heeft hij zich steeds meer bekwaamd in de rol van (performance) coach, mentor en sales trainer. De stap naar Business Coaching is dan ook een logische.

Rudsel Maduro gestart als ActionCOACH Business

Rudsel werd vooral aangetrokken tot de filosofie en actiegerichte aanpak van ActionCOACH. Na een intensief trainingstraject is hij nu klaar om ondernemers in de omgeving Hilversum te begeleiden naar meer succes met hun bedrijf.

Ondernemers die de ambitie hebben om te groeien wordt een kosteloos coachinggesprek aangeboden waarin Rudsel de groeipotentie in hun bedrijf inzichtelijk maakt.

ActionCOACH is in 1993 opgericht door Brad Sugars, een Australische multi-entrepreneur, auteur van diverse business boeken en internationaal veelgevraagd spreker. Inmiddels telt de organisatie bijna 1.000 coaches in meer dan 70 landen. Dagelijks worden wereldwijd ruim 15.000 ondernemers door een ActionCOACH gecoacht bij het verbeteren van hun bedrijfsresultaten.

De ActionCOACH methodiek is vernieuwend, praktisch en resultaatgericht. Met krachtige doch eenvoudige strategieën op het gebied van onder andere sales, marketing, bedrijfssystemen en teambuilding worden indrukwekkende verbeteringen gerealiseerd in omzet en winst. Het ultieme doel is ondernemers te begeleiden bij het creëren van een winstgevend bedrijf dat ook probleemloos zonder hun dagelijkse aanwezigheid werkt, waarmee de ondernemer in staat is een betere balans te krijgen tussen privé en zakelijke tijdbesteding.

Naast individuele business coaching biedt ActionCOACH ook een scala aan educatieve seminars en workshops en verschillende vormen van coaching in groepsverband aan. Regelmatig wordt het inleidende en gratis seminar '6 Stappen naar een Succesvol Bedrijf' verzorgd.

Op 7 mei a.s. wordt dit seminar georganiseerd in Hilversum.

Voor aanmelding en meer informatie klik hier of neem telefonisch contact op met Rudsel via nummer (06) 20555042.

© 2019 All Rights Reserved