Peter Stip start als nieuwe ActionCOACH met gratis webinar

Op 15 april a.s. lanceert Peter Stip zijn business coachingpraktijk met het webinar '11 Stappen om de Corona-crisis te overleven, én er beter uit te komen' voor alle MKB-ondernemers op Goeree-Overflakkee en omstreken.

11 Stappen om de Corona-crisis te overleven, én er beter uit te komen

Peter is een coach die meer dan 30 jaar ervaring heeft in het bedrijfsleven bij middelgrote en grote bedrijven als Finance Manager en als CEO gedurende de laatste 10 jaar. In deze rol heeft hij meerdere bedrijven in verschillende landen in Europa opgezet en aangestuurd. Hij is gecertificeerd business coach bij de internationale franchiseformule ActionCOACH, die al 26 jaar actief is in coaching van MKB-ondernemers.

In zowel goede als minder goede tijden kan de samenwerking met een business coach ondernemers vooruit helpen. De crisis legt een enorme druk op ondernemers en velen weten niet goed hoe nu verder. In het webinar zal Peter Stip praktische handvatten geven hoe ondernemers zo goed mogelijk kunnen overleven én hoe zij zich kunnen voorbereiden op de periode ná Corona. Deelname aan het webinar is gratis. Aanmelden kan via deze link https://bit.ly/2JNNy3H

Om MKB-ondernemers meteen hulp te bieden biedt Peter vijf ondernemers per week een gratis crisis-coaching gesprek aan.

Peter Stip is franchisepartner van ActionCOACH, een wereldwijd netwerk van bijna 1000 coaches in meer dan 70 landen. Het is gespecialiseerd in het verbeteren van MKB-bedrijven door coaching van de ondernemer en zijn team.

Peter ziet veel kansen voor business coaching in Zeeland en Zuid-Holland: "Met name het midden- en kleinbedrijf heeft behoefte aan praktische kennis over het 'runnen' van een onderneming. ActionCOACH kan deze bedrijven helpen te professionaliseren en winstgevend te groeien. Ik heb een 'hand on' mentaliteit en ben analytisch en strategisch". Peter is gevestigd in Ouddorp.

De ActionCOACH methodiek is vernieuwend, praktisch en resultaatgericht. Met krachtige doch eenvoudige strategieën op het gebied van sales, marketing, bedrijfssystemen en teambuilding worden indrukwekkende verbeteringen gerealiseerd in omzet en winst. Het ultieme doel is ondernemers te begeleiden bij het creëren van een winstgevend bedrijf dat ook zonder hun dagelijkse aanwezigheid werkt.

MELD JE HIER AAN VOOR HET WEBINAR

Neem contact op met Peter

voor een GRATIS Corona-Crisis-Consult

 e-mail peterstip@actioncoach.com of bel 06-40779352

© 2019 All Rights Reserved