Menno de Bree wint Entrepreneur of the Year Award

Ondernemer Menno de Bree (r) van GOOODive Bonaire heeft op 19 februari jl. de felbegeerde Entrepreneur of the Year Award gewonnen op het America’s Business Excellence Awards in San Diego, CA. The Business Excellence Forum & Awards, een tweedaags evenement voor ActionCOACH Business Coaches en hun klanten wordt jaarlijks gehouden. Vanwege de ligging behoort Bonaire, samen met de andere Caribische eilanden tot de regio America’s.

De Award is een erkenning voor uitmuntend ondernemerschap en hard werken aan de ontwikkeling van zijn duikschool en -winkel op Bonaire.

In een jaar tijd is het bedrijf – met coaching van ActionCOACH Wim Coster (l) – omgevormd tot een commerciële, winstgevende onderneming die zonder de aanwezigheid van Menno werkt, iets wat daarvoor niet mogelijk was.

Ook de winstgevendheid is enorm verbeterd. Menno heeft nu de tijd en middelen om te investeren in nieuwe ondernemingen, iets waar hij momenteel druk mee doende is.

Door deze nieuwe kansen kon Menno zelf helaas niet persoonlijk aanwezig zijn en heeft zijn coach Wim Coster de Waard voor hem in ontvangst genomen van ActionCOACH oprichter en CEO Brad Sugars.

Wij zijn uiteraard enorm trots op deze prestatie te meer omdat er fikse concurrentie was van een aantal Amerikaanse ondernemingen. Waar een klein eiland groot in kan zijn! En Bonaire is voor een publiek van bijna 700 deelnemers uitstekend op de kaart gezet.

Menno de Bree wint Entrepreneur of the Year Award ActionCOACH Nederland 2

De Business Excellence Awards waarderen de “beste van de beste” resultaten van MKB-bedrijven van over de hele wereld, en tonen uitzonderlijke resultaten voor ondernemers, bedrijfseigenaren, hun teams en hun bedrijven. Het Business Excellence Forum & Awards wordt gesponsord door ActionCOACH, ‘s werelds grootste business coaching bedrijf.

© 2019 All Rights Reserved