⬅   Terug naar de website

Hoe GrowthCLUB je bedrijf transformeert in slechts een dag?

30/04/2022

Er kan veel gebeuren in een dag. Maar er kan nog veel meer gebeuren in 90 dagen.   
Een winnend sportteam zou nooit het veld of de arena betreden zonder een wedstrijdplan. Op dezelfde manier heeft een bedrijf dat de markt betreedt zonder een bedrijfsplan een aanzienlijk nadeel ten opzichte van de concurrentie, vooral in vergelijking met rivalen die dat wel hebben.
 

Voor bedrijfseigenaren is dát waarop de ActionCOACH GrowthCLUB in slechts één dag een enorm verschil kan maken voor elk soort bedrijf. Eigenaren gaan aan het eind van zo’n dag niet alleen naar huis met een beter algemeen begrip van zakendoen, ze gaan ook naar huis met een 90-dagen plan dat specifiek is ontworpen om onmiddellijk invloed te hebben op hun eigen bedrijf. 


GrowthCLUB is onze ’90-dagen doelgerichte planning’ – workshop gericht op het gefocust krijgen van ondernemers op de kansen voor hun bedrijf voor de komende 90 dagen. Net als de kwartaalplanning in grote organisaties, geeft GrowthCLUB MKB-ondernemers de kans om deel te nemen aan een ‘business building’ – dag met andere gelijkgestemde ondernemers.

  
De kracht van duidelijkheid  


Precies weten waar je als ondernemer over 90 dagen wilt staan, kan een krachtige motiverende werking hebben.  


In werkelijkheid hebben de meeste ondernemers slechts een vaag idee van waar ‘daar’ is, laat dat ze weten waar het gewenste ‘daar’ is. Door dagelijks te plannen, wordt het mogelijk te bepalen in welke richting de inspanningen moeten gaan, zodat de eigenaar en het bedrijf op de gewenste bestemming aanbelanden.  


Dit nieuwe gevoel van focus en duidelijkheid maakt het makkelijker om beslissingen te nemen en helpt om aan de reis te beginnen die uiteindelijk tot succes leidt.  


Het ontwikkelen van je routekaart 


Een van de feiten van het leven is dat elke actie een resultaat heeft. Of anders gezegd, elke situatie heeft een oorzaak.  


Hoe is dit van toepassing op een bedrijfseigenaar?  


Door je als ondernemer te concentreren op de oorzaken van bedrijfsgroei en een actieplan op te stellen tijdens een GrowthCLUB sessie, kun je – misschien wel voor de eerste keer – duidelijk zien waar je jouw inspanningen op moeten richten om échte resultaten te bereiken.  


Het is een oud gezegde, maar als je in je bedrijf blijft doen wat je altijd hebt gedaan, zul je dezelfde resultaten bereiken die je altijd hebt bereikt.  


Het is een oud gezegde omdat het waar is. Als je niet tevreden bent met de resultaten die je in je bedrijf behaalt, moet je de informatie en kennis verzamelen en toepassen om het anders te doen – of andere dingen te doen. Het is de enige manier om een bedrijf te laten groeien.

   
WAT te doen en HOE het te doen  


Aan het einde van elke GrowthCLUB heb je als ondernemer hernieuwde energie, visie en focus voor de volgende 90 dagen. Je beschikt ook over een kant-en-klaar, real-time 90-dagenplan waarin precies staat wat jij en jouw team moeten doen en hoe je jouw bedrijf in de juiste richting kunt laten evolueren.  


Je kunt ook netwerken met andere ondernemers en een aantal leiderschaps- en besluitvormingsvaardigheden opdoen die jouw bedrijf echt naar het volgende niveau kunnen tillen.  
De GrowthCLUB wordt gehouden in de maand voorafgaand aan het volgende kwartaal, vier keer per jaar dus. Informeer naar de mogelijkheden van een lidmaatschap van de GrowthCLUB of neem direct contact op met een van onze coaches

Benieuwd naar GrowthCLUB? Bel vrijblijvend met een coach!

Maak een afspraak