⬅   Terug naar de website

ActionCOACH Valkenswaard opent

voor KMO-ondernemers

17/01/2022

Sander van de Pol, eigenaar de ActionCOACH vestiging in Valkenswaard heeft zijn kantoor geopend aan de Kerkhofstraat 21. Met meer dan 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven bij middelgrote en grote bedrijven als Sales Manager én als ondernemer gedurende de laatste 8 jaar, is hij er nu klaar voor om andere ondernemers met raad en daad bij te staan. Hij is gecertificeerd business coach bij de internationale franchiseformule ActionCOACH.

KMO-ondernemers

Voor het gros van de KMO-ondernemers is de realiteit dat zij hard werken en veel uren maken en onmisbaar zijn in hun bedrijf. Ook zijn de verdiensten van ondernemers vaak geen vetpot, al wordt hier door de buitenwereld vaak anders over gedacht.

Dit hoeft niet zo te zijn. Met de juiste kennis én begeleiding bij het in praktijk brengen hiervan kunnen vaak grote verbeteringen worden gerealiseerd.

De ActionCOACH coachingsmethodiek is vernieuwend, praktisch en resultaat gericht. Met krachtige doch eenvoudige strategieën op het gebied van sales, marketing, bedrijfssystemen en teambuilding worden indrukwekkende verbeteringen gerealiseerd in omzet en winst. Het ultieme doel is ondernemers te begeleiden bij het creëren van een winstgevend bedrijf dat ook zonder hun dagelijkse aanwezigheid werkt.

Het gaat om 'doen'

Van de Pol heeft meer dan 20 jaar ervaring in sales, het bouwen van teams, het invoeren van systemen en management functies. Als ondernemer is hij nu ruim acht jaar bezig. “Ik vind het mooi om te zien hoe de ondernemer kan groeien als persoon, in en met het bedrijf”.  

Zelf heeft hij ervaren dat vooral het toepassen van kennis tot grote resultaten kan leiden. "Inspiratie en nieuwe ideeën zijn niet meer dan dat tenzij er wat mee gedaan wordt, en door de waan van de dag komen veel ondernemers daar niet aan toe."

ActionCOACH Valkenswaard, maakt deel uit van het wereldwijde ActionCOACH-netwerk dat ondernemers intensief begeleidt om snel een beter bedrijfsresultaat te behalen. De franchiseorganisatie die in 1993 werd opgericht door de Australische ondernemer Brad Sugars, telt inmiddels meer dan 1.000 coaches in ruim 70 landen. 

ActionCOACH Masterfranchisenemer voor Nederland en Vlaanderen Janine Lie-A-Kwie is zeer verheugd met de opening van het kantoor in Valkenswaard: "Onder alle omstandigheden - en misschien juist nu meer dan ooit - hebben bedrijven behoefte aan professionele ondersteuning. De Brainport-regio bruist van het ondernemerschap en hier willen wij met onze diensten graag een bijdrage aan leveren".

Over ActionCOACH

ActionCOACH is de wereldwijde nummer 1 in business coaching met bijna 1.000 business coaches in 70+ landen.
Al meer dan 25 jaar coachen wij dagelijks ruim 15.000 KMO-ondernemers bij de ontwikkeling en groei van hun bedrijf. Wij bieden een unieke 17 weken - 7 punten garantie op resultaten.

Onze aanpak is resultaatgericht en bewezen succesvol.
Onze business coaches worden intensief getraind en hebben een passie voor het helpen van ondernemers en hun team.

Zij helpen gedreven en energieke ondernemers, en leiders om hun winst te vergroten, meer tijd vrij te maken en een beter team op te bouwen, zodat hun bedrijf beter en efficiënter werkt en ze uiteindelijk een bedrijf opbouwen dat kan werken zonder hun dagelijkse aanwezigheid of betrokkenheid.

Als jouw coach en adviseur zullen ze je helpen meer te bereiken met behulp van bewezen tools, methodologieën en systemen, getest en geperfectioneerd in tienduizenden bedrijven wereldwijd in de afgelopen drie decennia.

Kennismaken met ActionCOACH Valkenswaard?

Maak dan hieronder een afspraak voor een kosteloos coachingsgesprek!

Bel mij terug voor een kennismakingsgesprek!

Maak een afspraak