ActionCOACH lanceert in Limburg

GRATIS workshop voor MKB-ondernemers

vrijdag 14 oktober a.s. van 10.00 tot 12.00 uur in het LEBE Business Center in Geleen

Onlangs is ActionCOACH gestart met een kantoor in Limburg onder leiding van Patrice van BergenActionCOACHbegeleidt ondernemers intensief en volgens een bewezen methodiek om in minder tijd een beter bedrijfsresultaat te behalen. Omdat deze methodiek al bijna 25 jaar uiterst succesvol is, geeft ActionCOACH een unieke garantie op resultaat. Tijdens de gratis workshop voor ondernemers op vrijdag 14 oktober a.s. van 10.00 tot 12.00 uur in het LEBE Business Center in Geleen wordt op onderhoudende wijze het geheim van de methodiek van ActionCOACH onthult.

Patrice van Bergen heeft, na een studie Bedrijfskunde aan de Technische Universiteit Eindhoven, zijn sporen verdiend in zowel het bedrijfsleven als in coaching van ondernemers. Telkenmale heeft hij ondernemingen naar een hoger niveau gebracht met oog voor het verleden, heden en toekomst. Zijn ervaring strekt zich daarbij uit over verschillende branches, zoals horeca, productie, dienstverlening, detailhandel en groothandel. Tevens is hij werkzaam geweest in alle functionele gebieden binnen een onderneming. Of het nu inkoop, verkoop, automatisering, logistiek, financiële administratie, marketing of eindverantwoordelijkheid als algemeen directeur betreft: de kennis en ervaring is aanwezig.

Patrice ziet veel kansen voor business coaching in Limburg. Met name het Midden- en Kleinbedrijf heeft behoefte aan praktische kennis over alle aspecten die komen kijken bij het exploiteren van een onderneming. Veel ondernemers zijn immers zonder specifieke ondernemingsopleiding en vanuit een vakspecialisme met veel enthousiasme gestart met hun onderneming. ActionCOACH kan deze ondernemers helpen om versneld te professionaliseren en winstgevend te groeien.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Lees meer hier

© 2019 All Rights Reserved