⬅   Terug naar de website

9 redenen om je nu aan te sluiten bij ActionCOACH

31/12/2021

Overweeg je business coach te worden? Dan is dit het moment om te starten!

Hier zijn 9 redenen om je nú aan de sluiten bij ActionCOACH.

#1 Er is veel vraag naar
In tijden van crisis zoeken mensen naar leiderschap

ActionCOACH biedt oplossingen, strategieën en praktische, uitvoerbare stappen om bedrijven te helpen overleven en bloeien. Wij bieden écht leiderschap voor gemeenschappen van ondernemers.

#2 Er liggen grote kansen
De economische crisis wakkert groei aan in veel nieuwe en bestaande sectoren doordat het bedrijvenlandschap verandert

In tijden van economische krimp ontstaan er altijd nieuwe zakelijke kansen en is er onverwachte groei in bepaalde sectoren. Meestal vindt 2/3 van de bedrijven een manier om te overleven en op lange termijn te gedijen. Deze bedrijven hebben een coach nodig.

#3. Wij hebben een sterke visie
Overvloed door her-educatie van ondernemers

Onze visie is nooit veranderd. Onze coaches zijn uitstekende docenten en helpen ondernemingen dagelijks met het behalen van nieuwe successen. Degenen die willen helpen, lesgeven en leiden zullen zich bij ActionCOACH meteen thuis voelen.

#4. Wij bieden kansen op lange termijn
Business coaching is booming

Business coaching is een miljarden business en uit prognoses blijkt dat de bedrijfstak sterk blijft groeien. Deze crisis zal de behoefte aan meer professionele businesscoaches wereldwijd versnellen.

#5. Kies waar en wanneer je werkt
Thuiswerken en eenvoudig opstarten

ActionCOACH heeft virtuele coaching en technologie omarmd. Met ons digitale coachingplatform kunnen onze partners hun bedrijf 100% online beheren, waardoor ze altijd en overal kunnen coachen. Je kunt jouw bedrijf binnen enkele weken na de training operationeel hebben. Er zijn geen belemmeringen voor opstarten.

#6. Onze support & training
Wij bieden snelle en uitgebreide ondersteuning

ActionCOACH biedt partners een initiële diepgaande training en toegang tot een kluis met bewezen en geteste ‘tools’. We bieden ook permanente educatie en hulpmiddelen en onze wereldwijde gemeenschap van coaches vormt een enorm supportsysteem om elke partner wereldwijd te ondersteunen.

#7. Jij bouwt aan een asset
Bouw een onderneming die in waarde groeit

ActionCOACH biedt jou de mogelijkheid om een verkoopbare onderneming op te bouwen met een team van coaches die zal groeien in waarde. Deze zakelijke propositie creëert een solide toekomst voor jou – en je gezin – en biedt onbeperkt groeipotentieel.

#8. Ben je eigen baas
Neem de regie over jouw financiële toekomst

Als je het beu bent om in de ‘corporate roller coaster’ mee te rijden en geen controle te hebben over jouw financiële toekomst, geeft het ondernemerschap je de mogelijkheid om zelf de leiding nemen en je eigen toekomst te bepalen. Eigen baas zijn, zal dat ondernemende DNA voeden dat je zo lang verborgen hebt gehouden.

#9. Sluit je aan bij het beste team ter wereld
Sluit je aan bij de wereldwijde leider in deze sector

ActionCOACH is in 1993 wereldwijd begonnen met business coaching en blijft
de innovatieve leider in de branche. Met meer dan 25 jaar ervaring en onze bewezen strategieën word jij onderdeel van de #1 business coaching organisatie wereldwijd.

Voor meer informatie over de mogelijkheden om aan te sluiten als partner ga naar  nederland.actioncoach.com/actioncoachworden/

Jouw succes is onze business!

Maak een afspraak